Maannos

Unohtumattomia illalliskokemuksia yritys- ja yksityisasiakkaille.

Maannos on uusi helsinkiläinen pitopalvelu. Yrityksen filosofian kulmakiviä ovat kotimaisuus, luonnonmukaisuus ja kunnioitus raaka-ainetta kohtaan. Maannos tarjoaa korkealaatuista illallispalvelua yritys- ja yksityisasiakkaille - oletpa järjestämässä illallista kahdelle, monen sadan hengen tilaisuutta tai jotakin siltä väliltä. 

Laatu, tuoreus ja vuodenajat

Yritys erottuu joukosta edukseen laadukkailla raaka-aineilla ja niiden makua ja ominaisuuksia korostavalla nykyaikaisella ruoanlaittotyylillä ja esillepanolla. Inspiraatiota haetaan suomalaisen luonnon puhtaista ja hienostuneista antimista, kuten villiyrteistä, sienistä, marjoista ja riistasta vuodenaikojen vaihtelu ja kasvukausi huomioiden. Yritys toimii myös tiiviissä yhteistyössä lähialueen tuottajien kanssa ja raaka-aineet ovat suurelta osin paikallisesti tuotettuja ja luomulaatuisia aina kun mahdollista. 

Huippukokit palveluksessanne

Maannoksen takana ovat kokeneet keittiömestarit Elmo Luoma-aho ja Jouni Rahikainen, jotka ovat tehneet yhteistyötä mm. ravintola Lonnassa. Rahikainen muistetaan lisäksi MTV3:n  Top Chef –ohjelmasta. 

Helsinkiläisten fine-dining ravintoloiden lisäksi miehet ovat hankkineet kokemusta mm. Australiasta ja Islannista, joten aivan perinteisiä menoja ei tältä pitopalvelulta välttämättä ole odotettavissa.

Ota yhteyttä:

+358 50 5056 875
info@maannos.fi